Rider By Horse underlag

RBH underlag

Se udvalget af Rider By Horse her :


Gå til online udsalg og tilbud her :  RBH udsalg


Rider By Horse

Rider By Horse fremstiller super kvalitets rideudstyr til heste i mange smarte moderne variationer, farver og farvekombinationer, med lækre funktionelle detaljer hvor komforten for hesten er helt i top.
Rider By Horse har fx lækre underlag og dækkener med fine kantbånd og med synthermax fiber foring der gør det åndbart og komfortabelt for din hest. Sadelunderlag hvor Zenitnet gør at det er let og luftigt så hesten sveder mindre og vil føle sig bedre tilpas.

Se også udvalget af Ecco Biom amrap , Ecco flexure og Ecco first

Udover dette har Rider By Horse ekstrem gode bandager fx med det nye velcrosystem som gør bandagering utrolig nemt og samtidig gør at bandagen sidder perfekt.  
Rider By Horses grimer er bløde og behagelige for heste og føl og fås i mange forskellige farver eller med et fint stribet mønster. Desuden er der også grimer der har fleeceforing i nakken og på næsestykket der øger komforten for hesten.
Men fra søde og smarte ørehatte til sadelunderlag, dækken, reb til et hvert behov og mange flere produkter er, Rider By Horse, leveringsdygtige i. Og alle deres produkter er produceret af de bedste kvalitets materialer og tekstiler.