Pikeur

Pikeur er top kvalitets ridetøj og et af de mest efterspurgte mærker. Pikeur har et utroligt flot og bredt sortiment til både kvinder og mænd. Pikeur fremstiller altid de lækreste kollektioner hvor mode, trends og kvalitet er i højsædet. Derfor kan du sagtens gå i Pikeurs tøj til hverdagsbrug.

Gå til online udsalg og tilbud her :  Pikeur

Der er taget hensyn til ethvert behov ryttere har når det kommer til funktionalitet, pasform, holdbarhed og slidstærk kvalitet.  Rytters Ridesport har fx lækre, smarte og bløde lange softshell jakker med lynlås i siderne og varme fleecejakker. Desuden har Pikeur lækre elegante, figursyet stævnejakker med en super pasform i moderne farver og med fine detaljer, som fx sølvknapper og slids, på. Udover dette er Pikeur garant for topkvalitets ridebukser til et hvert behov, krop og stil. Rytters Ridesport har fx Pikeur ridebukser med høj talje, lav talje og bred linning hvor pasformen er helt i top, så de understøtter dine bevægelser optimalt. 

Ridebukser fra Pikeur fås i mange kvalitetsmaterialer fx skind, russkind, immiteret skind, stretch og jeans look så det ser ud som om du har et par super smarte og lækre jeans på. Udover dette er der også super moderne og bare smarte ridebukser med forskelligt pynt på som fx similisten og fine synlige syninger, der gør at ridebukserne ser endnu mere elegant og feminin ud. 

Pikeur har også stor succes med deres dressurkjoler der bare er sofistikerede, elegante og med mange fine detaljer som guldknapper og flotte brystlommer på. 

For lige at holde dig selv varm så er en strik pullover fra Pikeur helt ideel og fås i mange farver og har v-udskæring så du kan have en fin skjorte eller smart Pikeur t-shirt på under.  Eller lækre dunveste i super lækker kvalitet der bare sidder perfekt og holder dig lun og varm.

Med Pikeur er du sikret topkvalitets ridetøj der har optimal pasform, er funktionel og langtidsholdbar af super lækre tekstiler og materialer. 

Se det flotte tøjkollektioner fra Pikeur her.