Kingsland


Kingsland blev grundlagt for over 12 år siden af nordmanden Lin Kingsrød. Lin har reddet siden hun var 12 år gammel. Hun har dog altid følt at udstyret og tilbehøret var af for ringe kvalitet. Dette gjorde, et Lin begyndte at designe sin egen ”kollektioner”. I en årrække rejste hun rundt med kollektionen i nogle bokse, og solgte til de stævner, hun også selv deltog i. En dag opdagede nogle professionelle ryttere, hvad det var Kingsland havde et byde, og det har bare vokset sig større siden. Og i dag er Kingsland at finde i mere end 29 lande.

Gå til online udsalg og tilbud her :  Kingsland

Kingsland

Norske Lin Kingsrød begyndte, at ride, da hun var 12 år gammel - og hendes passion for ridning og heste voksede støt igennem årerne. 

Hun grundlagde Kingsland virksomheden, for cirka 12 år siden og i dag leverer de udstyr og produkter til 29 lande og man kan få Kingsland i, mere end, 1000 butikker verden over. Lin Kingsrød savnede flere ting ved sit rideudstyr og de produkter, der var tilgængelig, da hun var konkurrencerytter. Derfor designede hun en lille kollektion med de ting hun havde manglet og begyndte sin lille butik. 

Kingrsød’s design var traditionelt men selve kvaliteten og materialerne samt de tekstiler, hun benyttede, var et godt stykke foran det man ellers kunne få inden for ridebranchen. 

Derefter begyndte hun at sælge sine produkter og udstyr ved hesteshows, internationale konkurrence events og handels konferencer i 3 år. Lin Kingsrød stod selv for alle faserne i produktionen, udformingen, pakningen, slæbe kasserne med produkter og udstyr og rejse rundt. 

Det betalte sig at være så beslutsom, selvdisciplineret og kvalitetsminded, da flere af toprytterne begyndte at opdage Kingslands udstyr og produkter og at det faktisk var nyt, bedre, super kvalitet og skræddersyede produkter og udstyr til rytternes - og deres hestes, behov. 

I dag er Kingsland veletableret og et af de mest respekterede brands, indenfor ridebranchen. Kingsland har et ry for udelukkende, at have produkter og udstyr man kan regne med, der er i ekstrem god kvalitet, som er tilpasset til ryttere og heste.

Kingsland er altid et spring foran med nyskabende designs, produkter og udstyr hvor sikkerhed, komfort og pasform går op i en højere enhed. 

Kingsland har et tæt samarbejde med 15 specialister og top ryttere samt med de helt store rideshows og stævner. Dette sikre at alle deres kollektioner indfrier de strenge krav om kvalitet, sikkerhed og komfort,  som Kingsrød ved er så vigtigt for både ryttere og heste. 

Lin Kingsrød er stadig chefdesigner og hun sørger for at alle kollektioner af udstyr og produkter er stilrene, klassiske og traditionelle. For hun nægter at se de moderne-bare-for-at-være-moderne-farver og navne på  produkterne og udstyret, som hun ikke selv kender til. Hun vil have de helt stilfulde udtryk over alle kollektioner men det er altid kvaliteten og komforten der kommer først.