Horseware Ireland

I 1985 blev virksomheden Horseware Ireland etableret. De var ekstrem innovative og fremstillede dækkener samt underlag, til heste. i svedtransporterende materialer, der var rigtig komfortabel for hestene. Horseware Irelands mål var, at designe dækkener og underlag, der ikke fik hesten til at svede, ikke var glatte og var vandtætte samt åndbare. 

Gå til online udsalg og tilbud her :  Horseware udsalg

I 1996 var deres produkt Rambo Turnout blevet verdens bedst sælgende dækken, til heste, designet satte standarden for rideindustrien, hvor andre producenter blev nødt til at følge Horseware Irelands geniale design metoder, når det kom til ekstrem god kvalitet.

Horseware Ireland er flere gange blevet belønnet, i form af priser, for deres covers, underlag, dækkener og andre produkter til heste samt ryttere. Horsware Irelands politik er ”Innovation og ikke imitation” og dette betyder at de løbende revurdere, tester og forbedre deres kollektioner. På den måde er Horseware Ireland altid er up-to-date i forhold til rytternes krav, specifikationer og ønsker. 

Horseware Ireland vil gøre det lettere og nemmere for rytter og behageligere for hestene angående komfort, kvalitet og produktmaterialer. En af de ting som Horseware er pionerer indenfor er front lukningssystemet og den høje hals udskæring samt covers der kan dække hesten fra hoved til hale. Udover dette har de fantastiske beskyttelses covers, til heste, mod fluer og andre insekter der er til gene for hesten. 

De har udviklet og udvidet deres kollektioner til at indeholde tøj, i super lækker kvalitet med åndbarhed, beskyttende mod vejr og vind samt svedtransporterende, hvor komforten er utrolig behagelig. Blandt andet er der jakker i mange forskellige designs men altid med et flot klassisk snit, toppe, t-shirts både til fritid og stævnebrug samt en hel kollektion kun til børn i utrolig fedt og smart design.

Udover dette har Horseware Ireland selvfølgelig også grimer, trenser, boots til hesten i mange variationer alt efter hvad din hest har behov for. Desuden er er grooming udstyr, tasker og meget, meget andet og altid i den velkendte kvalitet og super komfort som Horseware Ireland er verdenskendt og respekteret for.