HS Germany

HS Germany blev etableret af Hermann Sprenger tilbage i 1872 og fremstillede rideustyr og accessories. I løbet af årerne voksede fabrikken og virksomheden er i dag arbejdsplads for 160 personer og et 4. generations familieforetagende der stammer fra Hermann Sprenger.

Gå til online udsalg og tilbud her :  Hermann Sprenger udsalg

HS Germany levere heste, hunde og båd produkter globalt og alle deres produkter bliver fremstillet fra fabrikken i Iserlohn, Tyskland. Deres mission er at levere produkter til ryttere og heste af den allerbedste kvalitet hvor komfort for både rytter og hesten er helt i top. De sikre dette ved udelukkende at bruge de mest robuste, fineste og nøje udvalgte materialer og produkter i produktionen. 

De har en virkelig dygtig, intensiv og kompetent medarbejder træning. Alle deres produkter bliver testet, ned til den allermindste detalje og strenge kontrolkrav efter hvert trin i produktionsleddet. På den måde sikre HS Germany, at deres produkter altid er i super kvalitet og bare helt ideel til deres kunder. 

HS Germany samarbejder desuden med et utal af professionelle og internationale designere, eksperter indenfor ridesporten og i dialog med deres kunders ønsker og tilbagemeldinger. Deres produkter bliver altid tilpasset nye krav og efterspørgsler fra kunder globalt og derefter bliver der skræddersyet nye produkter og accessories til der præsenteres i deres nyeste kollektioner.

Blandt HS Germanys store sortiment kan nævnes virkelig komfortable 3 delt bid i forskellige materialer, sporer, hammersporer i bl.a. messing, rustfri stål, bronze eller antrazit. Stigbøjler puder i gummi og sikkerhedsstigbøjler så rytterens fod ikke sidder fast hvis uheldet skulle være ude. 

Desuden har de støvler i super komfort og pasform, latex bandager der støtter hestens ben optimalt og minimere skader, forbedre blodcirkulationen. Hackamore underlagsbid, springkander, muffebid, små trinsebid, snaffle, børste og andre plejeprodukter samt meget, meget mere. Der bestemt er værd at investere i for dig og din hests komfort velbefindende og ikke mindst sikkerhed. 

HS Germany eller Sprenger som de også er kendt som er bare de rene luksus produkter og tilbehør til dig og din hest.