Equiline ridebukser


Equiline er et italiensk brand grundlagt af Paolo Marchetto i 1980’erne, og gjorde sig hurtigt bemærket indenfor hestebranchen. Mr. Marchetto har en forkærlighed for show spring, og ville gerne udvikle noget så det blev behageligere for rytteren såvel som for hesten. Derfor designede han en speciel saddelpude, som skulle være ekstra stødabsorberende, både for rytter og hest. Derudover laver Equiline også ridetøj af åndbare stoffer, så rytteren kan få en behagelig ridetur.

Gå til online udsalg og tilbud her :  Equiline udsalg

Equiline Italia

Equiline Italia blev etableret i 1980 og er, siden hen, blevet en stor international succes, indenfor rideudstyr til ryttere og heste. De sponserer bl.a. flere topryttere og heste med deres kvalitetsudstyr.

Equlinie Italina fremstiller produkter som tøj fx t-shirts, polo’s, skjorter, ridejakker, ridebukser til stævnebrug og tasker til ridestøvlerne, så de bliver opbevaret sikkert. Alle deres tøjprodukter er med utrolig godpasform og af de allerbedste tekstiler og materialer. 

Desuden er der underlagen og sadelunderlag for optimalt komfort til både hest og rytter, dækkener der beskytter hesten og bibeholder kropsvarmen og øger dermed komforten samt bandager der beskytter og støtter hestens ben, cirkulation, muskler, led og knogler, fluemasker så hesten undgår gener og huts (ørehatte) i et hav af flotte designs med klassiske og moderne farver, prints og motiver på.

Med Equiline Italia er du altid sikker på, at både dig og din hest får top kvalitetsprodukter. Se vores store udvalg her.