Dyon

Dyón fremstiller mange gode produkter til heste og ryttere fx deres for –og bagbens gemacher i læder, der støtter optimalt hestens fod, ben, led, ankler, sener og muskler, så skader og gener minimeres. Gemacherne fås også i neopren med velcrolukning.

Gå til online udsalg og tilbud her :  Dyon

Udover dette har Dyón skindleggins der har elastik ved lynlåsen og er i et super flot design og selvfølgelig har utrolig god pasform. Dy’ons leggins er fantastiske og ekstrem slidstærke.

Dyón fremstiller også trenser i forskellige materialer bl.a. vandbøffellæder, der har et nakkestykke placeret 7 cm bagved hestens øre, så der ikke er noget der trykker og generer hestens muskler, blodkar og nerver bag ørerne, da det vil påvirke hestens syn, balance og hørelse meget negativt. se udvalget af dyon trense, dyon fortøj, dyon underlag, dyon tøjler, dyon dobbelt næsebånd, dyon working trense, dyon kandar, dyon leggings og meget mere.

Se også udvalget af Ecco Biom amrap , Ecco melbourne og Ecco first

Udover dette har Dyón forskellige tøjler i top kvalitet, anatomisk korrekte nakkestykker, næsebånd med tilbagetræk og meget, meget andet.

Se vores fantastiske udvalg af rideudstyr og produkter fra Dyón her.