Blue Hors produkter

Blue Hors

se udvalget af Blue Hors produkter her :


Gå til online udsalg og tilbud her :  Blue Hors


Blue Hors
Blue Hors er en af Europas førerende hingstestationer. På denne station har de hingste, salgsheste og mange andre slags under samme tag. Derudover har Blue Hors også produceret deres helt egen plejeserie til heste, som hedder Blue Hors totalpleje.

Produktoversigt :

Blue Hors Aloe Vera Gel 200 ml - Blue Hors Anti Kløe Liniment
Blue Hors B Express 1 liter - Blue Hors Bid Stop gel 500 g - Blue Hors Bid Stop Spray 500 ml
Blue Hors DeLuxe Shampoo 500 ml - Blue Hors Doseringspumpe
Blue Hors Effekt 200 g - Blue Hors Elektrolyt Basic - Blue Hors Elektrolyt Turbo 10 x 50 gram - Blue Hors Energy Booster
Blue Hors Feed Support 1 liter
Blue Hors Golden Classic
Blue Hors Hot & Cool - Blue Hors Hovolie Special. - Blue Hors Hovtjære Special 500 ml
Blue Hors Læderdressing 500 ml - Blue Hors Læderolie 400 ml
Blue Hors Milk And Honey
Blue Hors Pleje Shampoo
Blue Hors Relax Amino Gel - Blue Hors Relax-Amino 500 g
Blue Hors sadelsæbe 200 ml dåse - Blue Hors Skinhealer 300 g og 900 g - Blue Hors Skælshampoo - Blue Hors Sprayer - Blue Hors Stald-Intakt 500 g - Blue Hors Super Clean 1 Liter - Blue Hors Sur Stråle Buster 200 ml
Blue Hors Tasty Treats 1 kg.
Blue Hors Wound Spray 200 ML
Blue Hors Øjenrens 100 ml
Blue Horse Anti Duft Spray 60 ml
Blue Horse White Matiné 475 m
l
 

Blue Hors fremstiller produkter til pleje af heste. Nogle af deres plejemidler er fx Blue Hors Bodyguard, der gavner hele hestens vebefindende, bl.a. med en høj koncentration af Bio-Mos og natriumbicarbonat. Det er et super godt tilskud, til heste, fx efter træning eller fodring.
Udover dette har Blue Hors produkter til at genoprette hestes salt og væskebalance, efter de har haft et svedudbrud. Heste mister både væske og de forskellige mineralsalte der binder væsken i kroppen, også kaldet elektrolytter, derfor er det optimalt at have Elektrolyt Basic, der har alle de grundlæggende dele, som hesten mister via sved.

Der er også produkter der bruges til konkurrencesport som fx andre elektrolytprodukter med vitaminer, energiboosters og produkter med høj antioxidantværdier, der er rigtig gode til heste, efter en god hård træning, transport eller konkurrenceridning.
Blue Hors har også et B-vitamin produkt, i sirupsform, hvis hesten viser stress eller sløvhed, fældning eller foderskifte m.m. B-vitamin produktet kaldes stress vitaminet og er absolut godt for heste.
Desuden har Blue Hors også gode produkter og kosttilskud til, at biobeholde magnesiumindholdet i kosten for hesten, hvis den får kost med lav magnesiumindhold. Det er vigtigt at heste ikke mangler magnesium, da det kan gøre hesten nervøs og give en forringelse i knoglerne samt svækkelse af udviklingen af musklerne.

Hvis hesten har haft en infektion, er jerntilskud rigtig godt, da det indeholder kobber, kobolt, vitamin B1, B2, B6 og B12. Heste kan blive sløve og derfor have mindre udholdenhed hvis deres blodværdi er lavere og der kan jernstilskud også være helt optimalt at give dem. Det er normalt dyrlægen der ordinerer disse ting til hesten.
Blue Hors har alt hvad din hest har behov for, for at forbliver sund, rask og fuld af gejst.