Antares fortøj

Antares rideudstyr udsalg

Se udvalget af antares fortøj , antares ridehjelm , antares rideudstyr , antares sadler og antares springhjelm her :


Gå til online udsalg og tilbud her :  Antares udsalg


Antares
Antares blev grundlagt i 2000 af 5 franske professionelle ryttere. Antares idé var at skabe nogle fantastiske sadler, der lever op til både kvalitet, sikkerhed og den komfort enhver rytter og hest fortjener. Deres sadler er blevet yderst populære og det er der en grund til. Antares team laver alle sadlerne i hånden, og kan på den måde tjekke, at alt forløber som det skal, så du får en helt fantastisk sadel.

Se også udvalget af Ecco Biom amrap , Ecco tilbud og Ecco first


Antares
Franske Antares fremstiller super kvalitets udstyr til heste og ryttere. Blandt andet har Antares sadler lige fra kombi, spring og dressur sadler i lækker kvalitet, der er komfortabel for rytteren men også for hesten. Alt efter hvilken saddel du har behov for, så er der et bredt sortiment af Antares sadler.
Udover sadler har Antarés mange forskellige trenser typer, fortøj, gamacher med knap eller velcrolukning, gjorde, grimer og træktov. Alt sammen i ekstrem holdbar kvalitet og med komforten i top så din hest ikke får gener eller andre irritationer ved brug.

Antares har desuden en lækker kollektione af plejeprodukter til ride udstyret som fx sadelolie, læderolie og læder shine, så dit ride udstyr er plejet, klar og bliver vedligeholdt helt optimalt. I 2008 begyndte Antares at producere eksklusive ride hjelme, i den allerbedste kvalitet. Antarés er en stærk leverandør af ride hjelme og de har flere forskellige kollektioner. Af disse kan fx nævnes:

”Reference” kollektionen der er den billigste.
”Costum” kollektionen hvor rytteren kan få en helt personlig tilpasset ridehjelm med eget design.
”Luksus” kollektionen der er helt unikke skræddersyet ride hjelme. Dog skal det siges, at den sidste kollektion er for ryttere der har rigtig mange penge.

Antares har over 1000 forskellige farvekombinationer, så du kan helt sikkert få en ride hjelm med dine yndlingsfarver. Det skal også nævnes at Antares laver ekstra tilbehør som forskellige midterstriber til ride hjelmene, der kan udskiftes.
En ridehjelm fra Antares koster normalt fra kr. 3500,- og opefter.  Men det er bestemt værd at investere i en super god og beskyttende hjelm så man er på den helt sikre side, hvis uheldet er ude.
Men uanset hvilke produkter du og din hest har behov for, så har Antares helt sikkert et eller flere produkter i super eksklusiv kvalitet hvor sikkerheden og komforten altid er helt i top.