Anna Scarpati

Italienske Anna Scarpati laver kvalitetsprodukter til heste og ryttere, der er håndlavet med et skarpt øje for detaljer og af de bedste materialer.

Gå til online udsalg og tilbud her :  Anna Scarpati udsalg

Anna Scarpati producerer fx trøjer, t-shirts, polo trøjer og polo t-shirts i utrolig lækker kvalitet med flotte farvekombinationer eller helt ensfarvede. Ofte med fine broderier ved brystet.

Desuden er der figursyet ridejakker med super god pasform, skjorter enten til stævner med smukke detaljer og broderier samt i flotte farver og figursyet. Eller skjorter til almindelig rideture der er ligeså flotte og med super pasform. 

Udover dette er der Anna Scarpati tasker til ethvert behov for ryttere og accessories som fx holdere til børster, forhæng, gardinhænger, hut og dækkenunderlag med flotte pips, til hesten, af uld eller fleece.

Der er også et rigtig bredt sortiment af dressurunderlag, springunderlag, saddelunderlag og tæpper i eksklusive materialer. Underlagene og tæpperne er ekstrem behagelige for hesten, i åndbare og svedtransporterende materialer, der sikre at både hest og rytter ikke får gener eller gnavesår.

Anna Scarpati udvikler og forbedre løbende deres produkter ved at lytte til de der ved bedst, nemlig ryttere. På den måde sikre Anna Scarpati at alle deres produkter og kollektioner, altid lever op til de krav den moderne rytter har til kvalitets udstyr. 

Med Anna Scarpati's produkter til rytter og hest kan du altid være sikker på at få topkvalitet og gennemtænkte produkter der er designet specielt til dig og din hest.